De producten in deze webshop zijn speciaal door Interior Sense geselecteerd op oorsprong, kwaliteit en sensitiviteit en hebben daarnaast een bijzondere meerwaarde. Ze leveren een bijdrage aan een betere en gezondere wereld. 

Wilt u uw bestelling als geschenk, naar een ander afleveradres laten versturen, geef dit dan even aan. Een persoonlijke boodschap bijvoegen, kan natuurlijk ook. Aangezien we geen voorraad houden versturen we één keer per week op vrijdag alle bestellingen die in de voorgaande week zijn binnen gekomen. De prijzen in de webshop zijn excl. 5,75 €  verzendkosten per bestelling naar één adres, binnen Nederland. Voor verzendingen naar het buitenland worden de verzendkosten per zending berekend. Met zorg hebben we gecontroleerd of deze artikelen bij onze leveranciers op voorraad zijn. Mocht er, ondanks dat, een artikel niet meer leverbaar zijn dan wordt het geld terug gestort en zoeken we, indien gewenst, naar een passend alternatief.

We zijn momenteel het aanbod in deze webshop aan het uitbreiden, dus dit is nu nog niet compleet. Veel plezier met rondneuzen in onze webshop!

 

© 2011 - 2020 Interior Sense | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel