notAdesk, de ideale thuiswerkplek

Vorige Artikel 10 van 22 Volgende

 

Thuis werken wordt leuk met de notAdesk. Tijdens het werk is het afwisselen van zitten en staan goed voor je lijf en voor je brein! Kom de Notadesk bekijken in onze Circulaire Conceptstore bij Fair Plaza, Beesdseweg 5 in Culemborg. 

De prijs is 139,00 (incl. BTW). Bestellen kan bij Fair Plaza en via https://notadesk.com/en/ Met de Code 'Interior Sense Fair Plaza' krijg je korting op je aanschaf. Ook een leuk circulair en verantwoord kerstcadeau voor je medewerkers die steeds meer thuis moeten gaan werken!

 

 

De notAdesk is met een spanband aan een boom vast te maken of met een zuignap aan een raam. En is tevens te gebruiken als laptopstandaard of voor op schoot. Een veelzijdig en super leuk product waar wij gewoon erg blij van worden...

De Notadesk is gemaakt van geolied FSC-gelabeld bamboe, voor een natuurlijk gevoel. In de zuig- en boomsteunen wordt gerecycled ABS-plastic gebruikt en alle kleine onderdelen zijn eenvoudig te vervangen. Je kunt de Notadesk ook op een statief zetten, dat apart mee te leveren is.

Het is een leuke en speelse manier om de thuiswerkplek van jezelf of van je medewerkers in te richten en om de werkergonomie te verbeteren. 
 • sta bureau
 • te monteren aan een raam of boom
 • ook bruikbaar als laptopstandaard of voor op schoot
 • ergonomische, schuine positie
 • makkelijk op te bergen na het werk inclusief: + bamboe dek met draaibare poot + industriële zuignap + boomsteun 33 cm x 47 cm

gewicht 1729 gram  en 5 JAAR GARANTIE

Bestellen kan bij Fair plaza en via https://notadesk.com/en/. Met de Code 'Interior Sense Fair Plaza' krijg je korting op je aanschaf. 

 

Een filmpje waarin het product goed wordt uitgelegd is te zien via deze link https://www.youtube.com/watch?v=4_Hyy2iV4n8&ab_channel=NOTADESK   

 

Het is ook mogelijk om de notAdesk op een standaard te monteren, die direct mee te bestellen is. 

© 2011 - 2023 Interior Sense | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel