Verraden door de zee; kunstwerk Charlotte Meijer

Vorige Artikel 22 van 22
€ 400,00 (exclusief btw)

Verraden door de zee

Dit kunstwerk is een digitale bewerking van een zelf gemaakt schilderij van zeesla en een foto van een dode zeekoet, gemaakt op het strand van Terschelling. Zeesla vind je veel aan de waddenkust. Het is gezond voedsel voor veel waddenvogels. De dode zeekoet is een minder fraai verhaal.

Begin 2019 spoelden er op de waddeneilanden veel zeekoeten aan, meer dood dan levend. Na autopsie bleek dat hun magen gevuld waren met plastic. Deze zeekoet had ook nog restanten van vissersnetten om zijn net. Met deze digitale bewerking van eigen werk, wil Charlotte Meijer aandacht vragen voor het minder mooie verhaal achter het kleurrijke beeld van deze vogel.  Het lijkt een prachtige vogel in felle kleuren gehuld, maar als je goed kijkt en het verhaal erachter kent is dit allesbehalve een fraai beeld. Echter wel één, waar in onze ogen, meer aandacht voor zou moeten komen. 

Dit kunstwerk is gedrukt met milieuvriendelijke drukinkt op gerecycled aluminium en gemaakt door Beeldend kunstenaar en fotograaf, Charlotte Meijer. Afmeting 70 x 90 cm

Andere afmetingen zijn op aanvraag mogelijk

 

 

© 2011 - 2023 Interior Sense | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel