Lezingen / Presentaties 

Gastcollege aan de Gerrit Rietveld academie aan eindexamen kandidaten op uitnodiging van J. van der Werf, kunsthistoricus en docent aan de Rietveldacademie.

Lezing over Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen in opdracht van Provincie Utrecht.  Een presentatie in het engels voor een internationale delegatie van universitaire beleidsmakers en overheid beleidsmakers. “Corperate Social Responsibility in practice”

Presentatie over “Duurzaam Inkopen van interieur” voor inkopers van gemeente en overheid, in opdracht van de Gemeente Utrecht en de Milieufederatie.

Lezing “Inspirerend én verantwoord interieur” . Op uitnodiging van de VIBA (Vereniging voor Integrale Biologische Architectuur) heeft Interior Sense een lezingenreeks georganiseerd rond het thema “Inspirerend én verantwoord interieur” . i.s.m.  Stella van Himbergen, directeur  DDID (Dutch Design in Development), Rixt Reitsma (ontwerper van fair trade producten) en  Wessel Breeuwsma directeur Herman Miller Nederland. Interior Sense heeft zelf ook een lezing gehouden rond dit thema.

 

Exposities / Congressen

Expositie ‘Innovatief bouwen” bij Galerie Stroom Den Haag in samenwerking met 2012 Architecten. Binnen deze expositie heeft Interior Sense recente voorbeelden van Cradle to cradle producten geselecteerd, bij elkaar gebracht en tentoongesteld. 

Cradle to Cradle congres in het Mecc in Maastricht. Voor dit congres heeft Interior Sense gezorgd voor het samenstellen van de expositie van Cradle to Cradle producten en materialen en de inrichting van het podium, in samenwerking met Jos Laugs, docent aan de academie in Maastricht. In opdracht van Planet Prosperity.

 

 

© 2011 - 2023 Interior Sense | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel