Little Multi Bag gemaakt van restleer uit de meubelindustrie

Vorige Artikel 7 van 22 Volgende
€ 18,10 (exclusief btw)

 

 

Deze Little Multi Bag is gemaakt van restleer uit de Nederlandse meubelindustrie. De stoere multi-functionele bag is voor veel verschillende doeleinden te gebruiken. Bijvoorbeeld als wijnfleshouder, pennenbakje of bestekhouder. Als u er een lege glazen fles in zet, kan de Little Multi Bag ook dienst doen als vaas. Dit product is ontwikkeld door Conanti. 

 

 

De missie van Conanti is om een ​​circulaire economie te creëren waarin er harmonie is tussen mens, dier en milieu. Het bedrijf is continue bezig om innovatieve leerlooing en verwerking te bewerkstelligen binnen de huidige leerindustrie. Eén van de resultaten hiervan is dat ze producten ontwikkelen en laten produceren die gemaakt worden van de reststromen van leer. Dit restleer is afkomstig uit de Nederlandse meubelindustrie en van resten sample materiaal uit verouderde collecties. De Little Multi Bag is een product dat op deze manier tot stand is gekomen.

 

Voor meerdere stuks is het is ook mogelijk om dit product te laten deep-printen met uw eigen logo. Binnen deze serie producten is ook een Tissuebox te krijgen.

© 2011 - 2023 Interior Sense | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel