PROJECTEN

Inmiddels heeft Interior Sense als onafhankelijk adviesbureau een groot aantal gevarieerde projecten uitgevoerd. Van particuliere interieuradviezen tot de totale inrichting van kantoorpanden en van een presentatie over duurzaam inkopen tot het ontwikkelen van een totaalconcept voor duurzame bedrijfsvoering. Hieronder een greep uit de uitgevoerde projecten.

Wilt u meer foto`s van een project zien of een uitgebreide digitale portfolio opgestuurd krijgen neem dan even contact met ons op of stuur een email.

per pagina
 • Ontwerp, realisatie en styling, Wonen & Werken plein Duurzame Woonbeurs
  Ontwerp, realisatie en styling, Wonen & Werken plein Duurzame Woonbeurs

  Voor de Duurzame Woonbeurs, op 5 en 6 oktober j.l., tekende Interior Sense voor het ontwerp, de realisatie en de styling van het Wonen & Werken plein.

  Kun je je huis, werkplek of kantoor slim, puur, stoer, warm, duurzaam en mooi…

 • Atelier / studio Zoelen
  Atelier / studio Zoelen

  Interior Sense bouwde onlangs een eigen atelierruimte/studio met veranda. Dit gebouw laat zien dat je met een beperkt budget toch een zeer duurzaam gebouw kunt neerzetten.

  De basis van het gebouw bestaat uit robuuste vierkante…

 • Biologische boerderij Sumiran Asten-Heusden
  Biologische boerderij Sumiran Asten-Heusden

  Een pand uit 1750 dat van de buitenzijde volledig gerestaureerd was, maar van de binnenzijde nog geheel ingevuld moest worden. Interior Sense maakt het interieurontwerp voor het gehele pand met boerijwinkel/bakkerij,…

 • Balé-Balé exotisch leefmeubel
  Balé-Balé exotisch leefmeubel

  Dit project is samen met beeldend Kunstenaar Saskia Vermeesch uitgevoerd. Onder de naam Balé-Balé hebben we een authentiek leefmeubel ontworpen dat gemaakt is van duurzaam hout uit verantwoord beheerde bossen.

  Balé-Balé…

 • Verbouwing Woonboerderij Beltrum
  Verbouwing Woonboerderij Beltrum

  Interior Sense maakte het ontwerp voor de verbouwing van de zolder van een woonboerderij tot slaap- en speelzolder waar je lekker kunt relaxen. Het geheel, heeft door de toepassing van steigerhout en leemverf, een natuurlijke…

 • Verbouwing Woonhuis Deurne
 • Woonhuis Geldermalsen
  Woonhuis Geldermalsen

  Voor de eigenaar van dit prachtige dijkhuis in Deil heeft Interior Sense sfeerimpressies gemaakt voor de woonkamer en de loungekamer voor de kinderen. Daarnaast hebben we een bank uitgezocht die qua sfeer en comfort bij het gezin…

 • Woonboerderij Brabant
  Woonboerderij Brabant

  Voor deze woonboerderij in Vlierden (NBr.) hebben we de sfeerbepaling voor het gehele pand gemaakt en kleur- en materiaaladviezen gegeven tijdens de bouw.

 • Kantoor Wijkbureau Zuid Gemeente Utrecht
  Kantoor Wijkbureau Zuid Gemeente Utrecht

  Voor Wijkbureau Zuid van de Gemeente Utrecht richtte Interior Sense de kantoren en de receptieruimte in. Het werkblad van de balie is gemaakt van massief esdoorn afgewerkt met olie en was. De balie is een permanente werkplek…

 • Fysiotherapiepraktijk Utrecht
  Fysiotherapiepraktijk Utrecht

  Binnen de vraag, die de opdrachtgevers in dit geval aan ons stelden was het balngrijkste doel, een verbinding leggen tussen de verschillende therapeuten die in deze praktijk werkten.

  Deze verbinding is letterlijk gelegd in het…

 • Muziek-eetcafé Deurne
  Muziek-eetcafé Deurne

  Dit project is samen met beeldend kunstenaar Saskia Vermeesch uitgevoerd. We hebben het ontwerp gemaakt voor de inrichting van een muziek- en eetcafé. De basis wordt gevormd door een gevlinderde betonvloer, door en door antraciet…

 • Wijkbureau Overvecht Gemeente Utrecht
  Wijkbureau Overvecht Gemeente Utrecht

  Een sta-balie met akoestische panelen ter afscherming van de vaste werkplekken erachter. Het onderste deel van de balie is bekleed met doek en wordt aangelicht.

  Het werkblad is gemaakt van massief esdoorn en afgewerkt met olie en…

per pagina