SLOW LIVING 'kRestpakket'

Vorige Artikel 5 van 25 Volgende
€ 85,00 (exclusief btw)
Voorraad 100 stuks

In de afgelopen tijd is het voor steeds meer mensen duidelijk geworden dat het anders moet. Dat we minder moeten consumeren en minder afval moeten produceren. Maar wat kunnen we hier nou zelf mee doen? Hoe vormen we onze mening? En waar willen we naar toe?  

Interior Sense is het project 'Slow down and ….. Re-connect' gestart. Waarmee we pleiten voor een pas op de plaats....en even de tijd te nemen. Om na te denken en ons gezonde verstand te gebruiken. In wat voor wereld willen we leven?  

Eén van de producten die vanuit dit project is ontstaan is het  SLOW LIVING  'kRestpakket'.  Daar zit o.a. 'kRestversiering' in gemaakt van upcycled afval van de mode-industrie en een flessenhouder van Nederlands restleer (ook te gebruiken als pennen- of plantenbakje).  Daarnaast geeft het boekje 'Als gezond verstand koning was',  greschreven door Dennis Storm, je op een vlotte manier stof tot nadenken. Fairtrade handgeschept papier om gewoon weer eens een brief te schrijven. Hiermee kun  je lekker 'Slow' de feestdagen doorkomen met natuurlijk een lekkere biologische fles fairtrade wijn en chocolade. Gewoon lekker, leuk, slow én sociaal!

Hier zie je de luxe versie van het pakket, maar natuurlijk kunnen we ook samen met jou of je bedrijf een bijzonder 'kRestpakket' samenstellen. Zodat het een pakket wordt dat bij jouw wensen en budget aansluit. Wij denken graag met je mee!

 

 

Dit pakket is bestaat uit:

- fair trade 'kRestversiering' gemaakt van afval van de mode-industrie

- flessenhouder van Nederlands restleer, ook als pennen- of plantenbakje te gebruiken

- een fles biologische fair trade wijn en warm wishes kruiden van Pineut, om zelf gluhwein mee te maken

- een zakje biologische chocolade noten

- Handgeschept fairtrade briefpapier met enveloppen en een eco-pen, om effe achterover te zitten en misschien voor jezelf iets op te schrijven of gewoon om iemand anders iets te laten weten, waar je al een tijdje geen contact meer mee hebt gehad.

- een engelkaars van ReturntoSender

- een kerstster van Capiz schelpen 

- Boek  'Als gezond verstand koning was' van dennis Storm

- aanmaakstokjes met dennengeur uit Guatemala

- fairtrade lichtzakjes van papier

- flesje biologische olijfolie uit Griekenland (200 ml)

- een zakje Himalaya zout

- zaden voor vlinderbloemen in een gerecycled zakje van theezakken

- fair trade boomstempel

- 20 stuks Boddhi bladeren om je kersttafel me te versieren. Die bladeren komen van de Boddhi boom, waar Boeddha onder zat toen hij ‘verlichting’ bereikte :)

- een set ‘Slow down and ....  Re-connect’ ansichtkaarten.

 

 

 

 

© 2011 - 2021 Interior Sense | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel