Film The making of.....

Artikel 3 van 10

The making of...... een film over de realisatie van een stand van ge-upcyclede afvalstromen op de Duurzame Woonbeurs 2019. Ontworpen door Interior Sense, gemaakt van geoogst materiaal van Urban Miner New Horizon , ge-upcycled afvalhout en een No-waste vloer van Herso, Circulaire Houtbewerkers  en materiaal uit een afvalcontainer van een lokale aannemer.

Interior Sense realiseerde het Wonen & Werken-plein op de Duurzame Woonbeurs 2019. Wij tekenden voor het ontwerp, de realisatie en de styling van het plein. Kun je je huis of werkplek duurzaam, slim, puur, stoer, warm en mooi inrichten en tegelijkertijd zorgen dat de wereld schoner wordt en de afvalberg kleiner?

Met deze demontabele stand van 4x6 meter bewijst Interior Sense dat dat kan. De constructie is geheel gemaakt van afval(stromen) die ge-upcycled zijn. Geoogst materiaal van Urban Miner New Horizon , ge-upcycled afvalhout en een No-waste vloer van Herso, Circulaire Houtbewerkers en afval uit een container van een lokale aannemer. De constructie is volledig demontabel en de stand leverde na de beurs geen extra afval op. In de stand zie je meubilair, materialen en producten die door ons geselecteerd zijn op kwaliteit, sensitiviteit en tegelijkertijd een bijzonder meerwaarde hebben: fair, eco, bio-afbreekbaar, cradle to cradle, duurzaam, circulair, sociaal of innovatief gerecycled.

 

© 2011 - 2024 Interior Sense | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel