Fysiotherapiepraktijk Utrecht

Vorige Artikel 9 van 16 Volgende

Binnen de vraag, die de opdrachtgevers in dit geval aan ons stelden was het belangrijkste doel, een verbinding leggen tussen de verschillende therapeuten die in deze praktijk werkten.

Deze verbinding is letterlijk gelegd in het ontwerp van de vloer. Een, in de gulden snede verhouding groeiende spiraal, is als symbool toegepast in het patroon van de vloer. Deze is uitgevoerd in verschillende kleuren marmoleum. Dit natuurlijke symbool verbindt alle behandelkamers (en de therapeuten) met elkaar en is als doorlopend patroon te zien, tijdens de oefendagen, als alle deuren open staan en er fitness apparaten door de hele praktijk beoefend worden.

Daarnaast hebben we transparante hoogglans vlakken op de muren aangebracht om een kader te geven waarbinnen de therapeuten zelf invulling kunnen geven aan de foto`s en kunst die ze in hun kamer willen ophangen. Daardoor wordt het beeld van de ruimtes veel rustiger en stralen ze meer eenheid uit. 

Elke behandelkamer heeft een andere pasteltint op de muur gekregen, naar de voorkeur van de therapuet die van de ruimte het meest gebruik maakt.

© 2011 - 2023 Interior Sense | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel