Werkwijze

Artikel 3 van 4

We onderzoeken continue welke materialen en producten er in positieve zin uitspringen als het gaat om milieubelasting. Dat betekent veel vragen (blijven) stellen, zorgen dat je materiaalkennis vergaart en innovatieve initiatieven steunen.

We houden onze ogen en ons hart open, op zoek naar mooie en eerlijke producten, materialen en fabrikanten die de wereld een beetje mooier maken. En waar zowel de mensen, de dieren en het milieu blijer van worden. 

Wil je weten wat je als particulier of als bedrijf kunt doen om impact te maken?  Kijk verder op onze website of stel je vragen aan ons.  We gaan proberen die te beantwoorden en je de weg te wijzen zodat je de juiste keuze(s) kunt maken. 

 

Werkwijze

Per project stellen we, indien de opdracht dit vraagt, een team samen van onafhankelijke "groene" experts uit ons netwerk van architecten, beeldend kunstenaars en energie- en bedrijfsadviseurs. De samenstelling van het team is afhankelijk van de vraag van de klant en de aard van het project. Zo bent u altijd verzekerd van een advies dat op maat en budget gesneden is. We vertellen graag in een persoonlijk gesprek wat we voor u of uw bedrijf kunnen betekenen.

Daarnaast geven we lezingen en workshops op het gebied van ecologisch en fair interieur, gezond binnenmilieu en duurzame bedrijfsvoering.

© 2011 - 2024 Interior Sense | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel