Ontwerp, realisatie en styling, Circulaire stand Duurzame Woonbeurs 2019

Vorige Artikel 10 van 16 Volgende

Voor de Duurzame Woonbeurs, op 5 en 6 oktober 2019, tekende Interior Sense voor het ontwerp, de realisatie en de styling van het Wonen & Werken plein.

Kun je je huis, werkplek of kantoor slim, puur, stoer, warm, duurzaam en mooi inrichten en tegelijkertijd zorgen dat de wereld schoner wordt en de afvalberg kleiner? Met deze demontabele stand van 4 x 6 m, bewijst Interior Sense dat dat kan. Twee weken voor het evenement wisten we nog niet wat voor materiaal we zouden 'vinden'.

De constructie is geheel gemaakt van afval(stromen) die ge-upcycled zijn. De materialen daarvoor zijn zelf 'geoogst' uit een pand van New Horizon, in Hoofddorp, dat op het punt staat gesloopt (of beter gezegd geoogst) te worden. Het gerecyclede hout dat gebruikt is in de stand en de No-waste vloer komen van Herso, Circulaire Houtbewerkers. Daarnaast zijn er nog onderdelen in een afvalcontainer van een plaatselijke aannemer gevonden en ingezet in het ontwerp.

Het geheel is volledig demontabel en het plein levert aan het einde van de beurs, geen extra beursafval op. In de stand zie je meubilair, materialen en producten die door ons zijn geselecteerd zijn op kwaliteit, sensitiviteit, en tegelijkertijd een bijzondere meerwaarde hebben. Fair, eco, bio-afbreekbaar, Cradle to cradle, Circulair, sociaal of innovatief gerecycled.
 

 

 

 

Aan dit mixplein werkten mee: 

New Horizon, Urban Mining; Herso, Circulaire Houtbewerkers; VRK isolatie, Circulaire katoenisolatie; Rigo Verffabriek, Ecologische muurverf en beits; Moduplus, Sustainable Seatsystem; Conantie, Plantaardig gelooid leer; Charlotte Meijer, kunst; CooLoo, buitenmeubilair en stoelen; Whoppah, 2e hands design meubilair; Cartoni Design, tafel; Kanika, Kinta, Tahoua-import, Esperanza en Super-waste,  Fair trade styling accessoires; Loudcloud, vloerkleed van gerecycled leer; Rescued, lampen; Amare-Corpus & Interior Sense, Eco wollen deken; Interior Sense, Ecologische stoffenlijn; Ekogras; sedumgras, Mobipers; werkruimte ter beschikking gesteld in Zoelen; Rozenbottels, Bottelroosje

Met speciale dank aan:  Ralph Vermeesch, Charles Dijk, Sjoerd Meuleman, Mechtild Hochstenbach, Sylvie van der Woerd, Jeanette Soomer, Charlotte Meijer, Cees Dekker, Ingrid Remmers, Annemarie Hendrickx en Jacques Hesen

© 2011 - 2023 Interior Sense | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel