BLOG Interior Sense #2 Slow down and .... Re-Connect, oktober 2020

Artikel 6 van 7

Slow down and….. Re-connect

In de afgelopen tijd is het voor steeds meer mensen duidelijk geworden dat het anders moet. Dat we minder moeten consumeren en minder afval moeten produceren. Dat we afvalstromen kunnen gebruiken om nieuwe producten mee te maken. Maar wat kunnen we hier nou zelf mee doen? Hoe vormen we onze mening? En waar willen we naar toe?  

Interior Sense is het project 'Slow down and ….. Re-connect' gestart. Waarmee we pleiten voor een pas op de plaats....en even de tijd te nemen. Om na te denken en ons gezonde verstand te gebruiken. In wat voor wereld willen we leven?  Welke systeem steunen we met onze aankopen?  En wat is het uiteindelijke doel?  Dat we hier in Nederland met elkaar, lekker circulair gaan zitten wezen?

Het gaat er natuurlijk om, dat je daarin je eigen afwegingen maakt. Of je nou een bedrijf bent of een particulier. Je ogen en je hart open houdt en op zoek gaat naar mooie en eerlijke initiatieven, die passen bij jou, je bedrijf en de wereld waarin jij wil leven!

Om te illustreren hoe je dit principe kunt toepassen hebben we o.a. de stand 'Your Circular Space' ontworpen. Gebouwd volledig van reststromen.  Ook het interieur bestaat helemaal uit ecologische, gerecyclede en circulaire materialen en daarnaast zijn er pareltjes van fairtrade en sociale producten te zien. Een interieur dat prachtige verhalen vertelt en dat mooie initiatieven over de hele wereld met elkaar verbindt.  

Dus ....... Welk systeem wil jij steunen met je aankopen?

 

© 2011 - 2024 Interior Sense | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel