NIEUWS

Er zijn diverse artikelen en reportages in de media verschenen over ons werk. Daarnaast geven wij lezingen en presentaties en werken we mee aan tentoonstellingen met uiteenlopende duurzame thema`s.  Voor een overzicht hiervan zie het onderdeel Lezingen en exposities op deze pagina.

 • Artikel in BNI special over Circulaire Economie
 • Groene Held in nieuwsbrief Eco-logisch.
  Groene Held in nieuwsbrief Eco-logisch.

  In de nieuwsbrief van Eco-logisch, groothandel voor milieuvriendelijke producten in Amsterdam, is Ingrid Hendrickx eruit gelicht als Groene Held: Vakvrouw. Er staat een uitgebreid intervieuw in de nieuwsbrief van januari…

 • Boek Hip Groen
  Boek Hip Groen

  Interior Sense is als bedrijf opgenomen in het boek Hip Groen dat is geschreven door Machteld Stilting. Er staat een uitgebreid verhaal over onze manier van denken en werken in.

  Hip Groen is het boek voor iedereen die graag meer…

 • Pers
  Pers

  Er zijn diverse artikelen en reportages in de media verschenen over ons werk. Dit is een fotoreportage gemaakt door de VT-wonen van de Balé-Balé, het leefmeubel dat Ingrid Hendrickx samen met beeldend kunstenaar Saskia Vermeesch…

 • Innovatief advies van Michael Braungart
  Innovatief advies van Michael Braungart

  Op een evenement voor maatschappelijk verantwoord ondernemen (georganiseerd door MVO Nederland) in juli 2007, won Balé-Balé producties, een innovatief advies van Michael Braungart.

  Michael Braungart is één van de grondleggers…

 • Lezingen en exposities
  Lezingen en exposities

  Lezingen / Presentaties

  Gastcollege aan de Gerrit Rietveld academie aan eindexamen kandidaten op uitnodiging van J. van der Werf, kunsthistoricus en docent aan de Rietveldacademie.

  Lezing over Maatschappelijk Verantwoord…