BACK TO BASIC 'kRestpakket'

Vorige Artikel 2 van 25 Volgende
€ 35,00 (exclusief btw)

In de afgelopen tijd is het voor steeds meer mensen duidelijk geworden dat het anders moet. Dat we minder moeten consumeren en minder afval moeten produceren. Maar wat kunnen we hier nou zelf mee doen? Hoe vormen we onze mening? En waar willen we naar toe?  

Interior Sense is het project 'Slow down and ….. Re-connect' gestart. Waarmee we pleiten voor een pas op de plaats....en even de tijd te nemen. Om na te denken en ons gezonde verstand te gebruiken. In wat voor wereld willen we leven?  

Eén van de acties die vanuit dit project is het  BACK TO BASIC  'kRestpakket'.  Daar zit alles in wat je nodig hebt om zelf een biologische brood te bakken. Neem tijdens de feestdagen eens echt de tijd om dit te proberen. Wat heb je nog meer nodig dan een fles biologische olijfolie en wat hymalaya zout, een beetje licht en een klein fairtrade kerstboompje? 

Hier zie je de basic versie van het pakket, maar natuurlijk kun je ook producten hieraan toevoegen, zodat het een pakket wordt dat bij jouw wensen en budget aansluit. Wij denken graag met je mee!

 

Dit pakket is bestaat uit:

- een engelkaars van ReturntoSender (deze zijn uitverkocht!)

- een fairtrade kerstboom van Capiz schelpen 

- fairtrade lichtzakjes van papier

- flesje biologische olijfolie uit Griekenland (200 ml)

- een zakje Himalaya zout

- boomstempel

- een recept om zelf een biologisch brood te bakken en alle ingrediënten daarvoor.  Het heerlijke recept komt van Guusje van Tienhoven. Kijk op https://www.guuskookt.nl/   voor duurzaam en gezond eten!

 

© 2011 - 2021 Interior Sense | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel