Boek ‘Street food` Kookboek van het jaar 2012!

Vorige Artikel 5 van 8 Volgende
€ 15,00 (exclusief 9% btw)

Niet groot in omvang, wel groot in idealen; een verrassend boek met mooie en inlevende reportages, omlijst met goede recepten die deugen, uit een deel van de wereld dat we misschien culinair kennen, maar waarvan de armoede vaak buiten ons blikveld blijft.

Mirjam Letsch is zowel fotograaf als reiziger met een passie voor smaken, geuren en kleuren. Daarnaast werkt zij al 16 jaar voor Stichting Duniya, een organisatie die onderwijs en medische zorg biedt aan een grote groep kinderen in een sloppenwijk in India. Deze bijzondere ingrediënten vormen de basis van dit verrassende `kijk & kook’ boek: foto`s van mensen uit de wijk en recepten van eenvoudige, traditionele maaltijden die Mirjam met hen deelde, veelal op de grond zittend tussen de lachende kinderen en smakkende oma’s.

Het resultaat is een bonte verzameling vegetarische recepten. Makkelijk zelf thuis te maken. Voedzaam. Gezond. Slank. En kleurrijk. En nog wat: van elk verkocht boek profiteren de kinderen uit de sloppenwijk die bij Duniya niet alleen gratis onderwijs krijgen, maar ook een dagelijkse warme maaltijd. Simpele rekensom, toch? Jij lekker eten. Zij lekker eten. Achterin het boek vier fotokaarten om mensen uit te nodigen voor een etentje!

© 2011 - 2021 Interior Sense | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel