Groeipapier met Klaprooszaadjes

Vorige Artikel 3 van 4 Volgende
€ 12,50 (exclusief 21% btw)

10 vel A4 groeipapier met klaproosblaadjes. Groeipapier zorgt ervoor dat lang nadat de boodschap gelezen is er een bloeiende herinnering blijft. Het papier zit namelijk vol met zaadjes. Groeipapier wordt geproduceerd in Nederland en verpakt door mensen met een beperking. Groeipapier laat zien dat verantwoorde en duurzame producten zowel vernieuwend als verrassend  kunnen zijn.

Leg het groeipapier op de aarde in de tuin of binnen in een bloempot. Dek het papier af met wat aarde en maak het iedere dag vochtig. Na ruim een week zie je de eerste zaadjes ontkiemen en bij goede verzorging staat na verloop van tijd het hele groeipapier vol met jong plantjes!

Groeipapier is papier wat je gerust weg mag gooien. Het bestaat uit 2 lagen dun en in water oplosbaar (chloorvrij) vloeipapier waartussen de klaprooszaden geplakt zitten. De dikte van het papier is ongeveer 60 gram/m2, maar voelt door het mooie volume aan als 80 grams briefpapier. De lijmlaag is aardappelzetmeel en dus ook 100% biologisch afbreekbaar.

© 2011 - 2021 Interior Sense | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel